Infraszauna

Az infraszaunák egyik legfőbb alkalmazási területe az alakformálás, a fogyasztás. Ezek mellett az infraszauna használata nyu godtságot, kipihentséget kölcsönöz az emberi testnek, megszabadít a stressztől és a különféle szorongásos betegségektől. Amikor beülünk egy infraszaunába, akkor a testünk elkezd izzadni az infravörös fény, melegítő hatása miatt, és ezzel az izzadtsággal a sok méreganyag és zsír távozik a testből. Ez a fajta izzadtság kevesebb folyadék típusú komponenst tartalmaz az infrafény hatása miatt, és sokkal több egyéb nem kívánatos méreganyagból áll, tehát nem csak az izzadás mértéke nő meg ilyenkor, hanem a hatásfoka is jelentősen növekszik. 30 perc infraszaunázás körülbelül 900 kalória elégetésének felel meg, ami ugyanennyi futást illetve evezést tud helyettesíteni. Megkímélhetjük magunkat a fáradtságos edzésektől, a koplaló diétáktól. Nem elfelejtendő, hogy az infraszaunának nem csak a fogyasztó hatása létezik, hanem sok más egyéb jótékony hatása is van a szervezetre, amiket mind ki tudunk használni!

Az infraszauna előnyei tehát fogyókúra esetében is széles palettáját tárják elénk a lehetőségeknek, köztük a jobb méregtelenítő hatást, mivel a test megnövekedett izzadtságtermelése hozzásegíti a szervezetet a méreganyagok és salakanyagok kiválasztásához. Emellett a fogyókúra nagyobb hatékonyságú lesz, és a kezelés folyamatos alkalmazás mellett megszünteti a cellulitiszt, ugyanis az nem más, mint a bőrréteg alatt felhalmozódott víz és zsírsejtek, ami az izzadás következtében eltávolítódik a testből, így kiküszöbölve a különféle bőrhibákat.

Szépségápolás céljából előnyös hatása van a bőr megfiatalodására, mivel az infravörös sugarak elősegítik a sejtek regenerálódását, cseréjét, így az elöregedett sejtek megszűnnek testünkben, a bőr kifeszesedik, élettelibb lesz. Mivel a kezelés rugalmassá teszi a bőrt, ezért a különféle bőrkeményedések, striák és ekcémák kezelésében is hatásos lehet. Az infraszauna másik nagy előnye, hogy sokkal mélyebbre hatol a bőrben, mint a normál szaunák, így nem csak a felületi zsírsejteket képes eltávolítani, hanem a mélyebben ülőket is, vagyis sokkal hatásosabb annál. Ez a sugárzás szinte azonos a napsugárzással, vagyis körülbelül 4-5 centiméterre hatol be a bőrbe, viszont annál sokkal egészségesebb, ugyanis a nap káros ibolyán túli hullámhosszú komponenseit nem tartalmazza.

Fekvő Infra

Készülékünk teljes belső felülete, valamint az ágy infrasugárzó felület. Kezelés közben nem kell a forró levegőt beszívnia, mert a fej a kabinon kívül van.

relax fekvő infra

Az arcra aromaterápiával kezelt hűs levegőt fújunk, ami kellemesen csökkenti a melegségérzetet. Tetszés szerint cserélhetjük a kis illóolaj-fiolákat, amelyek kiemelkedő hatással vannak a légutakra. A nyakrésznél mosható textilkendőt használunk, amelyből a készülékhez több darabot mellékelünk, hogy minden kezeléshez biztosítsuk a tökéletes higiéniát.

relax fekvő infra

A készülék könnyen kezelhető. A vezérlőpulton kezelés közben meggyőződhetünk a belső hőmérsékletről és a kezelésből hátralévő időről. A beállítások bármikor módosíthatóak. A kabin belső terének méretét nagyobbra méreteztük, mint amit a gyakorlat eddig elvárt azért, hogy a nagyobb testű emberek is könnyedén használni tudják.