Kavitációs zsírégetés

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. Előnye a sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest, hogy azonos eredmény elérése mellett szövődmények nem alakulnak ki. A kezeléshez semmilyen segédanyag nem szükséges a kontakt zselén (pl. orvosi ultrahang zselé) kívül.

Mit érez a Vendég a kezelések alatt?

A kezelés teljesen fájdalommentes, semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár, sőt kellemesen ellazulhat a Vendég a kezelések ideje alatt. A kezelés ideje alatt a kedves Vendég a fülében ciripelő hangot hall, ami a kavitációs kezelésre jellemző. Az ultrahanghullámok behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, és a nagyobb zsírsejteket kisebbekre törik szét, melyeket így könnyebben bont le a szervezet.

Egy kezelés során egy testtájék maximum 30 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet lehet kezelni, például: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára. Hetente egy alkalommal ajánlatos igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Az elért eredmény a Vendég együttműködésétől is függ, de ha az általunk ajánlott tanácsokat megfogadja és betartja, akkor a 6-10 alkalmas kezelési kúra után (természetesen ez egyéntől és testalkattól függ) a ruhaméretünk akár két mérettel is csökkenhet.