intensifit

IntesiFit

A vibrációs tréningnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. Elősegíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb közérzetet biztosít. A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, és gyakorlatilag fizikai megerőltetés nélkül érhetünk el vele látványos eredményeket. Nemcsak a testformálásban és a szépségiparban alkalmazzák, hanem az orvostudományban és a sportban is. Mivel fizikai erőfeszítést nem igényel, minden korosztálynak ajánljuk.

Az IntensiFit egyik nagy előnye a hagyományos vibrációs trénerekkel szemben az, hogy két egymástól teljesen különálló motor került beépítésre. A két motornak köszönhetően kétféle rezgési módozatot képes nyújtani akár egyidejűleg is. Az egyik a függőleges vibrációs módozat, amely az egész test átmozgatásáról gondoskodik a lábfejtől a fejig, míg a másik a spirális vibrációs módozat, a láb alsó szakaszát mozgatja át. E kétféle rezgési mód nemcsak a professzionális, de az otthoni felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti.

Az IntensiFit vibrációs tréner hatékonyan csökkenti a nem kívánt testzsírt 60 különféle sebbességvariációval, a kétféle rezgési móddal, és az erős vibráló masszázzsal. Ezáltal javul a vérkeringés, amely felgyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést.

Az IntensiFit rendszeres használata jótékony hatással van az izomköteg növelésére, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére. Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, váll formázó funkció).

Az IntensiFit vibrációs tréner használatával az elfáradt izmok néhány perces masszírozás után újjászületnek és felfrissülnek ami kihat egész szervezetünkre, javítja közérzetünket.

Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és hasformázó funkció, vállformázó funkció)

Az IntensiFit termékünket ergonomikus kialakítás és divatos áramvonalas dizájn jellemzi.

Egyszerűen kezelhető LCD kijelzővel ellátott vezérlőpultján saját magának, személyre szabottan állíthatja be a gyakorlatokat és határozhatja meg tréningcéljait